Alle woningen toegewezen

Alle woningen toegewezen

Vanaf de start verkoop op 4 december 2020 hebben we een inschrijfperiode gehouden van 1,5 week. We hebben we een groot aantal inschrijvingen mogen ontvangen van belangstellenden, bedankt voor de interesse!

Toewijzing
De woningen worden in eerste instantie onder deze belangstellenden toegewezen en er is een reservelijst opgemaakt met de overige ingeschreven kandidaten. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers. Heeft u uzelf ingeschreven tijdens de inschrijfperiode? Dan hoort u zo snel mogelijk of u een woning toegewezen hebt gekregen. Meer informatie over de toewijzing kunt u terugvinden in de verkoopprocedure, te vinden onder de downloads op deze website.

Beschikbaarheid op kavelkaart
Het kan natuurlijk zijn dat er woningen weer beschikbaar komen na deze gesprekken. Er wordt dan eerst contact opgenomen met kandidaten van de reservelijst.  Als alle belangstellende die zich ingeschreven hebben voor een woning af zien van de koop van een woning, dan komt de woning als beschikbaar op de kavelkaart op de website.

Voor de actuele status van de bouwnummers verwijzen we naar de kavelkaart op de website, daar staat per bouwnummer aangegeven of deze per direct beschikbaar is, onder optie is, of verkocht is. Heeft u daarnaast nog vragen dan kunt u natuurlijk altijd contact zoeken met de makelaar.