De presale gaat van start Dorp Akkers Veldhoven

De presale gaat van start Dorp Akkers Veldhoven

Vanaf vandaag start de presale van de woningen in het kleinschalige project Dorp Akkers te Veldhoven. De 8 woningen zijn gelegen aan de Dorpstraat en Kerkakkerstraat en kenmerken zich doordat aan beide straten elke woning anders is. Zo ontstaat een gevarieerd straatbeeld en heeft iedere woning zijn eigen bijzondere uitstraling.

Hoe ver zijn we?
Momenteel wordt hard gewerkt aan het gereedmaken van de verkoopstukken en staan we op het punt om prijsafspraken te maken met de aannemer voor de realisatie van het project. We krijgen echter al veel vragen binnen van geïnteresseerden die graag meer informatie willen ontvangen en zich willen inschrijven.
Speciaal voor deze 'early birds' starten we daarom, in aanloop op de officiële verkoop, vandaag met de presale!
De definitieve prijzen worden vastgesteld zodra we overeenstemming hebben over de aanneemsommen, alle verkoopstukken gereed zijn en we officieel in verkoop gaan.

Presale
Vanaf vandaag kunt u op de projectwebsite informatie vinden over de diverse woningtypes, afmetingen en prijsindicatie. Hier kunt u uw voorkeur aangeven voor een bepaalde woningtype en zelfs al voor een specifiek kavel. Als u het presale formulier vóór uiterlijk 26 november invult en besluit om uiteindelijk definitief in te schrijven bij de officiële start verkoop, dan kunt u voorrang krijgen bij de toewijzing van de woningen. U bent er dan immers als één van de eersten bij en dat waarderen we!

Start verkoop moment
Indien u zich inschrijft voor de presale of voor de nieuwsbrief op de projectwebsite, ontvangt u van ons nog een officiële uitnodiging voor de start verkoop die gepland staat in december van dit jaar. Op dat moment worden de brochure en de definitieve prijslijst uitgereikt. U kunt zich dan officieel inschrijven en uw definitieve kavelkeuze kenbaar maken.

Uiteraard is er dan ook alle gelegenheid om vragen te stellen aan de makelaar.