Een heerlijke verrassing!

Een heerlijke verrassing!

Na een succesvolle verkoop van de woningen Dorp Akkers in Veldhoven, was het tijd om de kopers in het zonnetje te zetten. Door alle maatregelen verloopt het kopen van een nieuwbouwwoning net wat anders dan normaal. Zo kunnen er geen informatiebijeenkomsten georganiseerd worden en zelfs het tekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst gebeurde digitaal. Geen fysieke en gezellige momenten voor dit spannende avontuur wat zij zijn aangegaan.

Om de kopers te feliciteren met de aankoop van hun nieuwe woning besloten wij om bij hen langs te gaan. Gelukkig waren de meeste mensen thuis aan het werk en konden zij zelf het heerlijke pakketje van ‘t Kaashuis Veldhoven, gevestigd in het Citycentrum, in ontvangst nemen. Dit uiteraard in achtneming van de corona maatregelen.

Er is nog 1 ruime vrijstaande woning te koop in dit project, Maureen van Van Santvoort Makelaars kan u alles vertellen over deze woning, zij is te bereiken op 040-2692530 of vul het inschrijfformulier in en zij zal contact met u opnemen.

Collage_2