Start verkoop 4 december 2020

Start verkoop 4 december 2020

Wij zijn verheugd te melden dat wij op 4 december aanstaande gaan starten met de verkoop van de 8 woningen in het project Dorp Akkers in Veldhoven.

Vanaf die datum kunt u hier op de website de brochure en de definitieve prijslijst vinden. Wilt u liever een gedrukte brochure of heeft u nog vragen, neem dan contact op met Maureen van Van Santvoort Makelaars Eindhoven.

Verkoop procedure
Als u in aanmerking wilt komen tot een van die woningen dan kunt u vrijdag 4 december tot en met zondag 13 december middels een inschrijfformulier op de website uzelf officieel inschrijven voor de woning(en) van uw voorkeur.

Toewijzing
Op  maandag 14 december 2020 vindt de toewijzing van de woningen plaats en worden alle ingeschreven kandidaten op de hoogte gebracht. Bij de toewijzing proberen we zo veel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen waarbij we gaan voor een zo optimaal mogelijke bezetting van de kavels. De volledige verkoop- en toewijzingsprocedure evenals het reglement vind u hier op de projectwebsite.