Tijd voor een feestje

Tijd voor een feestje

Vanwege de coronamaatregelen hebben de toekomstige bewoners van Veldhoven Dorp Akkers het hele aankoopproces digitaal moeten doorlopen. Gesprekken met de makelaar via Teams en het tekenen van de overeenkomst via de mail, dat is niet echt zoals je het verwacht als je een woning gaat kopen. Normaal gezien is het moment van startbouw een moment om dit samen te vieren. Dit kon door de maatregelen helaas niet eerder plaatsvinden.  

Gelukkig zijn alle maatregelen opgeheven en was het eindelijk tijd voor een feestelijke bouwviering. Op 11 mei jl. waren alle projectbetrokkenen en de kopers uitgenodigd om elkaar te ontmoeten en samen het glas te heffen op een voorspoedige bouw. Alle genodigden waren aanwezig en het was schitterend weer.  

Na een woordje van welkom en het voorstellen van de bouwteam was het tijd om een kijkje te nemen op de bouwplaats. Door de langdurige droogte was de bouwplaats net een grote zandbak. De contouren van de woningen en de ruime tuinen waren goed zichtbaar. Uniek voor deze tijd om zo’n ruime opgezet plan te kunnen bouwen dichtbij het dorpscentrum.  

Het was een mooi moment om de buren te leren kennen en informatie uit te wisselen. Het was een gezellige middag, fijn dat het weer kon. De woningen zijn allen uniek met een eigen uitstraling. Zo worden de woningen voorzien van luiken, erkers of ramen tot op de grond en voorzien van rijke details met bijvoorbeeld gootklossen, verschillende soorten metselwerk en schoorstenen.

De toekomstige bewoners krijgen in de loop van het jaar nog diverse momenten om naar de voortgang van de bouw te komen kijken en vragen te kunnen stellen over de inrichting van hun nieuwe woning.  

Collage_met_logo_wit