Verkoop gestart, inschrijving is geopend!

Verkoop gestart, inschrijving is geopend!

Vanaf nu zijn alle verkoopstukken online beschikbaar op de website www.dorpakkers.nl.

Onder het kopje downloads treft u onder andere aan de verkoopbrochure, verkooptekeningen, verkoopprijslijst, technische omschrijving en de koperskeuzelijst. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch contact te leggen met de makelaar die u graag van alle informatie over de woningen voorziet. Heeft u liever een gedrukt exemplaar van de verkoopbrochure? Vraag deze dan op bij de makelaar, zij sturen u deze graag toe of haal hem even op. 

 Online inschrijven
U kunt u tussen 4 december en 13 december 2020 (tot uiterlijk 23:59 uur) online inschrijven op één of meerdere woningen van uw voorkeur. Klik hier om direct naar het inschrijfformulier te gaan.
Vult u het inschrijfformulier digitaal in dan komt het automatisch bij de makelaar terecht. Ook is het formulier met behulp van de makelaar telefonisch in te vullen, neem daarvoor telefonisch contact op de makelaar.
De toewijzing van de woningen vindt plaats vanaf 14 december. De toewijzing vind niet plaats op volgorde van binnenkomst. Wij zullen u persoonlijk berichten als wij één van de woningen van uw voorkeur aan u kunnen toewijzen. Direct aansluitend zullen de informatieve gesprekken worden ingepland met de makelaar.
Let op, ook als u uzelf heeft ingeschreven voor de presale dient u het online inschrijfformulier in te vullen voor uw definitieve inschrijving en voorkeurskeuze(s).
 
Meer informatie
Onder downloads op de website www.dorpakkers.nl treft u alle beschikbare informatie aan. Hier treft u ook de verkoopprocedure en het reglement van inschrijving, lees deze aandachtig door voordat u het inschrijfformulier invult. We verzoeken u nadrukkelijk om één inschrijfformulier per gezin/familie in te vullen.