Voorlopig ontwerp Dorp Akkers gereed!

Voorlopig ontwerp Dorp Akkers gereed!

Dorp Akkers
Komende maanden start de verkoop van plan Dorp Akkers, bestaande uit 6 ruime twee-onder-één-kapwoningen en 2 royale vrijstaande woningen. Alle woningen hebben een eigen grote tuin en zijn gelegen aan de Dorpstraat en Kerkakkerstraat in Veldhoven-Dorp met alle voorzieningen in de buurt.

De woningen zijn gunstig gelegen op grote kavels, met ruim parkeren op eigen terrein voor de voordeur en met, indien gewenst, 
uiteraard een eigen garage. Natuurlijk worden alle woningen gasloos en energiezuinig uitgevoerd.

Sneak-preview: verdere uitwerking van het ontwerp
In de afgelopen periode is de architect druk in de weer geweest met de verdere uitwerking van de  woningontwerpen. Een klassieke architectuur met een dorpse knipoog. Het ontwerp van de woningen is inmiddels goedgekeurd door de Welstandscommissie van de gemeente Veldhoven. Hierbij delen we graag een ‘sneak-preview’ van de huidige ontwerpen.

18510_3d_02a

Hoe nu verder?
Nu het voorlopig ontwerp is afgerond en goedgekeurd door de Welstandscommissie, zijn we druk met de verdere technische uitwerking van de woningen en het opmaken van de definitieve verkoopstukken, impressies en tekeningen. We zullen je via de website en de nieuwsbrief op de hoogte brengen als de definitieve impressies van de woningen beschikbaar zijn, ook zullen we je dan informeren over de exacte verkoopplanning.